Ахметівська Група Метінвест відзвітувалася за 2006 рік

Понеділок, 12 березня 2007, 19:56 -

Група Метінвест, яка управляє активами Групи СКМ у гірничо-металургійній галузі, за підсумками 2006 року збільшила обсяги виробництва по всіх ключових напрямках діяльності.

Про це йдеться в прес-релізі Групи, текстом якого володіє "Економічна правда".

На тлі дефіциту на ринку коксівних вугіль, Дивізіон вугілля та коксу Групи Метінвест виробив 5,7 млн. тонн вугіль, що на 5% або 254,7 тис. тонн більше в порівнянні з 2005 роком.

За рахунок збільшення власного видобутку збільшилося виробництво доменного коксу на Коксохімічному виробництві МК "Азовсталь" на 10% або 210,6 тис. тонн.

Реклама:

У той же час загальні обсяги виробництва коксу по Групі Метінвест знизилися на 3% за рахунок скорочення споживання сторонніми покупцями, що не входять до складу Групи.

В 2006 році Гірничорудний дивізіон Групи Метінвест істотно наростив обсяги виробництва окатишів і концентрату. Виробництво окатишів зросло на 2,6 млн. тонн (27,1%) до 12,3 млн. тонн, концентрату – виросли до 17,5 млн. тонн – приріст склав 9,5%.

"Метінвест - найбільша приватна компанія країни, наш успіх - не тільки залог прибутковості бізнесу, але й внесок у розвиток економіки України", - прокоментував підведення підсумків 2006 року Генеральний директор управляючої компанії "Метінвест Холдинг" Ігор Сирий.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: