В Україну прийшли світові страховики

П'ятниця, 23 лютого 2007, 18:23 -

Всесвітня асоціація страховиків по страхуванню життя LIMRA (LifeInsurance Marketing Research Association) створила в Україні комітет у складі ЗАТ "Страхова компанія "ТАС", ЗАТ "Страхова компанія "Оранта-Жизнь" і ЗАТ "Американська компанія страхування життя "АІГ Життя" (ALICO AIG Life).

Перша зустріч членів комітету відбулася 22 лютого.

Комітет очолив голова правління СК "ТАС" Павло Царук. Через два-три тижні ТАС і фахівці LIMRA приступлять до розробки проекту по створенню власної агентської мережі ТАС.

Основним критерієм добору українських страховиків була наявність досвіду роботи на страховому ринку, професіоналізм, фінансова стабільність, методи продажу страхових продуктів.

Реклама:

У компанії сподіваються, що до поточного кінця року до складу комітету ввійдуть ще кілька страхових компаній, а через п'ять років в Україні буде створене представництво LIMRA зі своїм персоналом.

Асоціація LIMRA, заснована в 1916 році в США - всесвітня консалтингова організація в сфері страхування життя, що проводить дослідницькі, навчальні, проектні та інформаційні послуги і нараховує більш ніж 800 компаній - членів асоціації в усьому світі.

Є некомерційною організацією, що поєднує 800 страхових компаній по всьому світу, існує за рахунок членських внесків, а також надання компаніям-членам консалтингових послуг, послуг по підготовці і навчанню кадрів і т.д.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: