Україна ввійшла в "10-ку кращих" по виробництву контрафакту

Понеділок, 29 січня 2007, 20:49 -

Світові компанії ставлять Україну на 9-е місце в рейтингу країн, які виробляють контрафактну продукцію.

Як передає РІА "Новості", керівники великих світових компаній були опитані на замовлення Міжнародної торгової палати (МТП). В опитуванні брали участь керівники 48 великих компаній, що працюють в різних секторах світової економіки. Точні дані про кількість учасників і співвідношення голосів у опитуванні не наводяться.

За даними опитування, Росія і Китай посідають перші місця в світі з виробництва контрафактної продукції і піратства. За ними слідують Індія, Бразилія, Індонезія, В`єтнам, Пакистан, Туреччина і Україна.

"Перелік цих країн свідчить про те, що це дійсно проблема світового масштабу, і вона вимагає глобального вирішення. Недостатньо зосередитися тільки на одному або двох проблемних регіонах", - вважає генеральний секретар МТП Гі Себбан (Guy Sebban).

Реклама:

За даними опитування, в боротьбі з контрафактною продукцією і піратством найбільшого успіху досягли США, Велика Британія, Німеччина і Франція. До першої "десятки" також увійшли Японія, Канада, Швейцарія, Нідерланди, Сінгапур і Австралія.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: