Янукович радіє, що у 2006 році був жорстким

Середа, 27 грудня 2006, 10:46

Прем'єр-міністр Віктор Янукович сподівається почати 2007 рік з продовження стабільності.

"Ми впевнені, що уряду і антикризовій коаліції вдалося стабілізувати ситуацію в Україні, і 2007 рік ми почнемо з великою надією, що ця стабільність буде продовжена", – сказав Янукович, відкриваючи засідання Кабміну.

Прем'єр повідомив, що це останнє засідання Кабміну в цьому році: "Програма, яку ми намітили на початку серпня, з першого дня роботи уряду, практично виконана".

"Перше, мабуть, і найголовніше – нам вдалося подолати відставання бюджету близько 7 мільярдів гривень на 1 серпня цього року", - заявив Янукович.

Реклама:

"Сьогодні буде доповідати Микола Янович (Азаров). Але я знаю, що на кінець року – це було завдання Мінфіну – не залишилося боргів бюджету. Так, Миколо Яновичу?", - звернувся прем'єр до Азарова. Той відповів ствердно.

Янукович пояснив, що бюджет був виконаний завдяки "дуже жорсткому управлінню тими ресурсами, які були в нашому розпорядженні".

Також, стверджує прем'єр, уряду "вдалося підняти рівень зростання економіки, який за 5 місяців склав 8,3%". Янукович сподівається, що темпи зростання ВВП за весь рік складуть 7%.

Він додав, що ухвалення бюджету означає "входження країни в 2007 рік зі стабільним фінансуванням".

Також Янукович похвалився "зупиненням зростання цін на споживчі товари". За його словами, це вдалося завдяки тому, що "не відбулося стрімке зростання цін на паливно-мастильні матеріали і газ".
"Незважаючи на складну політичну ситуацію, нам вдалося досягти позитивного результату з парламентом", - додав прем'єр.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!