Корбан заплатив Шубі 16 тис. грн. за наклеп

Середа, 27 грудня 2006, 15:54

Голова наглядової ради компанії "Славутич-Капітал" Геннадій Корбан минулого тижня виконав рішення Апеляційного суду Дніпропетровської області й перерахував прокурору Дніпропетровської області Володимиру Шубі 16 тис. гривень компенсації за наклеп.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Дніпропетровської області.

Відповідно до повідомлення, суд залишив у силі рішення Бабушкінського районного суду Дніпропетровська.

Отримані гроші Шуба перерахував Дніпропетровському центру соціально-трудової реабілітації дітей-інвалідів "Надія" і Верхньодніпровському учбово-реабілітаційному центру.

Реклама:

"Перераховано по 8 тис. кожному закладу", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 28 березня Шуба подав у Бабушкинський райсуд позов з вимогою, щоб Корбан виплатив йому 50 тис. гривень за моральний збиток, завданий поширенням неправдивої інформації про прокурора.

За словами Шуби, 20 березня Корбан дав ряду телеканалів України інтерв'ю, у якому звинуватив прокурора в причетності до замаху на нього.

Слідча група Генпрокуратури провела перевірку й прийшла до висновку про те, що Шуба непричетний до замаху на життя Корбана.

19 березня невідомий, використовуючи автоматичну зброю, зробив у Дніпропетровську замах на життя Корбана, який на той момент також був кандидатом у депутати Дніпропетровської обласної ради від партії "Народний Союз Наша Україна". Корбан не постраждав.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!