Ахметов відкрив у Києві новий готель преміум-класу

Четвер, 21 грудня 2006, 15:43

20 грудня в Києві відбулося попереднє відкриття нового готелю преміум-класу "Опера".

Як повідомляється у прес-релізі, розісланому ЗМІ з даного приводу, в готелі, що знаходиться в діловому та історичному центрі Києва, 138 номерів різного рівня - від стандартних до класу люкс, оформлених за мотивами найбільших класичних опер, італійський ресторан та бар, функціональні конференц-кімнати, здатні вмістити від 20 до 250 чоловік, Spa-центр та фітнес-клуб.

"Для нас велика честь представити готель п'ятизіркового сегменту, створений за рахунок українських інвестицій. Бутик-отель "Опера" - унікальний проект, якйи поєднає у собі світові досягнення в галузі готельного бізнесу та традиційна українська гостинність. Особливістю нашого готелю стало те, що наші гості матимуть можливість не тільки відпочивати, але і, при необхідності, комфортно працювати - для цього побудований бізнес-центр, готель обладнаний високошвидкісним каналом передачі даних з можливістю підключення через Wi-Fi", - повідомив генеральний директор готелю "Опера" Клінтон Ріббон.

"Відкриття нового готелю світового класу в центрі столиці України - наш внесок у підвищення рівня готельного бізнесу та розвитку VIP-туризму в Україні", - зазначив генеральний директор готелю.

Реклама:

Soft-opening - попереднє відкриття готелю. Як планується, grand-opening (офіційне урочисте відкриття) готелю Опера відбудеться навесні 2007-го року. До цього моменту очікується рестайлинг частини номерів та ряду приміщень готелю, на повну потужність зароблять усі підрозділи готелю.

Власником ТОВ "Інтерн", що було замовником будівництва та оператором готельного комплексу "Опера" на вулиці Богдана Хмельницького, 53, є компанія "Сістем Кепітал Менеджмент", президентом якої є народний депутат з фракції Партії Регіонів Ринат Ахметов.

Остров

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!