Київ: Нові тарифи набули чинності. Суд і прокуратура "відпочивають"?

Четвер, 21 грудня 2006, 16:13

Перший заступник глави Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко заявляє, що нові тарифи на житлово-комунальні послуги, які уведені в Києві з 1 грудня цього року, на сьогоднішній день є діючими.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам у четвер.

Голубченко відзначив, що лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Мелихова 19 грудня зачитала лише витримки з визначення Шевченківського районного суду, які, на її думку, вказували на те, що дію розпорядження про підвищення тарифів припинено.

Разом з тим, Голубченко підкреслив, що у визначенні вказувалося, що воно набуде чинності через 10 днів, якщо на нього не буде внесена апеляція.

Реклама:

За словами першого віце-мера, така апеляція була внесена Київською міськадміністрацією в той же день, і дане визначення не вступило в дію.

Голубченко також відзначив, що Київська міськадміністрація відреагувала на приписання прокуратури Києва, що стосується незаконності окремих положень розпорядження про підвищення тарифів. За його словами, всі зазначені порушення були усунуті, і дане розпорядження залишається в силі.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!