Янукович буде платити ЗМІ на 22% більше, ніж Єхануров

Четвер, 12 жовтня 2006, 13:39 -

У проекті Держбюджету-2007 на фінансування державних засобів масової інформації передбачено 590 млн. 746 тис. грн., що на 105 млн. 952 тис. грн., або на 21,9% більше затверджених показників на 2006 рік.

Про це повідомила в четвер прес-служба Міністерства фінансів, передає "Інтерфакс-Україна".

Враховані кошти дозволять вирішити ряд ключових питань у цій сфері, у тому числі й соціального характеру, відзначає Мінфін.

Зокрема, передбачено видатки: на підвищення з 1 січня, 1 липня й 1 грудня 2007 року мінімальної зарплати працівників державних телерадіокомпаній зі збереженням міжпосадових (міжкваліфікаційних) співвідношень і впорядкування умов оплати праці журналістів державних телерадіокомпаній - 61 млн. 829 тис. 600 грн.; на підвищення оплати праці працівників Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" - 3 млн. грн.; на створення кореспондентських пунктів "Укрінформу" за кордоном і Всеукраїнського прес-центру - 2 млн. грн.; на продовження будівництва апаратно-студійного комплексу Національної телекомпанії України - 17 млн. грн.; на технічне переоснащення обласних державних телерадіокомпаній - 15 млн. грн.

Реклама:

Пріоритетними напрямками у сфері засобів масової інформації на 2007 рік визначено: створення й поширення телерадіопрограм для державних потреб, випуск книжкової продукції по програмі "Українська книга", забезпечення висвітлення діяльності народних депутатів України засобами масової інформації та виконання заходів щодо питань європейської й євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: