20 вересня 2020

Колонки

13 факторів лідерства

Про фактори лідерства, які Девід Рубінштейн вивів на основі аналізу інтерв'ю зі світовими лідерами. Для молодих лідерів, які хочуть добитися більшого в кар'єрі та житті.(рос)
Новини
17:45
Новини вихідних: транш МВФ, дефолт, гроші з COVID-фонду
Про що говорили на вихідних?
16:30
З квітня "Укрпошта" доставила 115 тисяч посилок з ліками
За неповні 6 місяців "Укрпошта" виконала близько 115 тисяч замовлень із доставки ліків, найбільшу кількість медикаментів надіслали у липні - майже 30 тисяч посилок.
15:20
ЗМІ: Oracle і Walmart можуть заплатити за американський сегмент TikTok 12 млрд доларів
Американські компанії Oracle і Walmart можуть виплатити китайській ByteDance Ltd. сумарно 12 млрд доларів за покупку американського сегменту додатку TikTok.
14:25
Кадрові зміни в Кабміні можуть зупинити бюджетний процес – спікер Ради
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що вважає недоцільними кадрові зміни в економічному блоці уряду під час затвердження держбюджету-2021.
13:40
Марченко прокоментував призначення керівником одеської митниці чиновника часів Януковича
Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що з точки зору професійних якостей питань до Дениса Пудрика (він очолював Кримську митницю за часів президентства Віктора Януковича, за що підпадав під критерії очищення влади), якого призначили керівником Одеської митниці, до його призначення не було.
12:50
РФ вперше з 2014 року витратить на підтримку економіки більше, ніж на оборону
Витрати федерального бюджету РФ на оборону у 2021 році становитимуть 3,11 трлн рублів - це менше, ніж витрати на національну економіку (3,37 трлн рублів).
12:10
Марченко про курс гривні у 2021 році: Не бачу особливих ризиків
Голова Мінфіну Сергій Марченко заявив, що не бачить особливих ризиків у частині валютно-курсової політики і стабільності валютно-курсової у наступному році, також він впевнений, що НБУ продовжить свою стабільну політику.
11:35
Голова Мінфіну пояснив збільшення видатків на Офіс Зеленського і ДБР
Міністр фінансів Сергій Марченко пояснив, чому у проєкті держбюджету-2021, який складений із дефіцитом і з скороченням фінансування низки напрямків, збільшили видатки на такі органи, як Офіс президента і ДБР.
11:00
Facebook звинувачують у шпигуванні за користувачами через камеру смартфона
Проти компанії "Фейсбук" подали позов про ймовірне шпигування за користувачами додатку Instagram через відеокамеру їх смартфона.
10:30
Марченко розповів, скільки витрачено коштів із COVID-фонду
Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що із 66 мільярдів гривень COVID-фонду навіть із дорогами використано 23 мільярди, а на дороги використано менше ніж 10 млрд грн.
10:00
Трамп "благословив" угоду щодо TikTok і попросив про "послугу"
Президент США Дональд Трамп заявив, що схвалив угоду між ByteDance Ltd і американськими фірмами Oracle і Walmart, яка дозволить китайському додатку для обміну відео TikTok продовжити роботу у Сполучених Штатах Америки.