16 грудня 2017

Новини
16:25
Міненерговугілля та Світовий банк обговорили реформування газового сектору України
Міненерговугілля та Світовий банк обговорили питання підтримки реформування газового сектору, забезпечення прозорості у видобувній галузі, податково-бюджетного моделювання та реформування НАК "Нафтогаз України".
15:43
LeoBot посів друге місце серед кращих сервісів переказів з картки на картку
15:20
Анонім пожертвував на благодійність біткоїнів на суму 86 мільйонів доларів
Невідомий мільйонер, який здобув свої статки на криптовалюті, відкрив фонд Pineapple Fund для жертвування благодійним організаціям по всьому світу.
14:15
ЄС вирішив покласти край анонімності біткоїн-платформ
Євросоюз запровадить нову, посилену систему правил щодо обігу на ринку криптовалют та онлайн-платежів через ризик відмивання коштів та фінансування тероризму.
13:40
Курченко контролює половину нелегального експорту вугілля з ОРДЛО — ЗМІ
Компанії, підконтрольні "бухгалтеру Сім'ї Януковича", втікачу Сергію Курченку, є найбільшими експортерами нелегального експорту вугілля з окупованих територій Донбасу до країн Європи.
13:05
В "Укравтодорі" похвалилися, що заощадили на тендерах 2,5 мільярда
Державне агентство автомобільних доріг України в 2017 році провело тендери на різні види закупівель на загальну суму 54 мільярди гривень і заощадило 2,5 мільярда.
11:50
Норвегія першою в світі відключила FM-радіо і перейшла на цифрове мовлення
Норвегія стала першою країною в світі, яка повністю замінили мережі FM-радіо на користь цифрового радіо.
10:20
Тютюнова компанія змінила рід діяльності і почала майнити криптовалюту
Компанія-виробник елітних сигар Rich Cigars несподівано оголосила про кардинальну зміну діяльності та назви: під вивіскою Intercontinental Technology фірма з Майамі тепер займеться "агресивним майнінгом криптовалют".
09:00
Держлісагенство створило додаток для перевірки ялинок
Державне підприємство "Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр" Державного агентства лісових ресурсів розробило додаток для Android за допомогою якого можна перевірити походження і легальність ялинки.