10 липня 2021

Публікації
Мільйонні премії при мільярдних збитках у Нафтогазі, Блінкен вимагає прийняття закону про корпоративне управління: підсумки тижня для держпідприємств
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 2-9 липня?
Новини
18:00
Серед всіх держпідприємств лише 28% є прибутковими
Згідно з моніторингом ефективності управління об’єктами державної власності за 2020 рік з 3343 держпідприємств 947 є прибутковими
16:36
Гетманцев прокоментував можливість підвищення ренти на "Коломойську" руду
Глава податкового комітету Данило Гетманцев розповів про можливості підвищення ренти не тільки на "Ахметівську" залізну руду, а також на "Коломойську" марганцеву руду.
15:00
Аналітики про мільйонні нагороди в Нафтогазі: були виплати за ще недосягнуті цілі
Аналітики KSE з корпоративного управління заявили, що деякі винагороди в Нафтогазі були виплачені за ще недосягнуті на момент розрахунку цілі.
12:37
Ситуація з бюджетом Пенсійного фонду покращилась: в червні він почав погашати "старі" позики перед ЄКР
За червень Фонд зміг повернути Держказначейству на 1,7 млрд грн більше, ніж позичив у нього протягом місяця і завдяки цьому, за результатами червня Фонд зміг скоротити загальний обсяг заборгованості перед ЄКР до 8,7 млрд грн.
11:38
Hyundai шукає таланти: готові вкладати в інтерфейс, "зелені" технології і дрони
Компанія Hyundai планує фінансувати різноманітні стартапи, щоб потім використовувати їх технології в своїх автомобілях.
10:00
У ТОПі відшкодування ПДВ за червень агроекспортер та комбінати Ахметова
Серед найбільших отримувачів бюджетного відшкодування ПДВ за червень американський агроекспортер, комбінати холдингу Метінвест, завод Інтерпайп та державне підприємство.