9 грудня 2017

Новини
17:36
Tesla створює пристрій штучного інтелекту для безпілотних авто
Голова і засновник американської компанії Tesla Ілон Маск повідомив, що компанія працює над створенням спеціальних пристроїв штучного інтелекту - замовних інтегральних схем - для безпілотних авто.
15:31
S&P в черговий раз оголосило про дефолт Венесуели
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poors в п'ятницю знову знизило кредитний рейтинг Венесуели щодо ряду облігацій до дефолтного рівня "D" з "СС".
14:18
Гройсман пропонує Європі перетворити українські ПСГ в газовий хаб
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман пропонує перетворити українські підземні сховища газу на східноєвропейський газовий хаб.
14:00
Скільки коштує оренда житла в столиці на Новий рік?
Зустріти Новий рік в столиці – непогана ідея. Щоб затія вдалася, варто вже зараз підшукати квартиру для оренди подобово.
13:10
Голова МЗС розповів, як "українські біженці" рятують економіку Польщі
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що українці, які працюють у Польщі, рятують економіку сусідньої країни.
12:18
Гройсман: Україна та ЄС збільшили обсяги торгівлі на 30%
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Україна і Європейський союз збільшили обсяги двосторонньої торгівлі на 29%.
11:17
Трамп схвалив нові санкції проти Росії
Президент США Дональд Трамп схвалив нові санкції щодо Росії за порушення договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (РСМД).
10:12
Скасування ПДВ і акцизу здешевить електрокари на 17%
З 1 січня 2018 року починають діяти нові правила ввезення електрокарів в Україну — без сплати ПДВ та акцизу, що здешевить їх в середньому на 17%.
09:06
Офіційний курс: гривня перейшла до зміцнення
Офіційний курс гривні до долара зміцнився на 1 копійку, Національний банк встановив його на 11 грудня на рівні 27,1 гривні.