2 березня 2024

Новини
18:00
Російські авіакомпанії втратять всі контракти з ООН
Контракти ООН з російськими авіакомпаніями добігають кінця, вони не будуть продовженні через позицію Міжнародної асоціації цивільної авіації.
17:33
Ірак прагне відновити нафтопровід через Туреччину
Ірак може внести зміни до свого федерального бюджету, щоб виплачувати міжнародним нафтовим компаніям плату за видобуток і транзит нафти, щоб відновити роботу критично важливого нафтопроводу.
16:42
Швеція ухвалила постанову про надання Україні спеціальних експортних кредитних гарантій
Компанії-експортери зможуть подавати заявки на отримання експортних кредитних гарантій від Шведського експортно-кредитного агентства.
15:50
Комерційне судно, атаковане хуситами в лютому, затонуло в Червоному морі
Судно Rubymar під прапором Белізу, завантажене 41 000 тоннами добрив, затонуло вночі в міжнародних водах через сильний вітер.
14:28
Поранених забиратимуть роботи: Мінстратегпром випробовує нові безпілотні наземні платформи
Вітчизняні конструктори на полігоні продемонстрували військовим медикам свої роботизовані платформи для евакуації поранених з поля бою.
13:43
В Україні накопичили більше вугілля, ніж передбачалось
Перші підсумки проходження зими: на складах теплових станцій на 236 тисяч тонн більше вугілля, ніж передбачалося планом.
13:10
Канада посилить контроль за іноземними інвестиціями у відеоігри та віртуальну реальність
Канада посилює правила іноземного втручання у сфері відеоігор та віртуальної реальності, прагнучи перешкодити зовнішнім гравцям маніпулювати громадською думкою в країні.
11:58
Вартість колишнього Twitter могла впасти на 72% після купівлі соцмережі Маском
З часу купівлі соціальної мережі Twitter за 44 млрд дол у 2022 році мільярдером Ілоном Маском, ціна компанії могла впасти на 72%.
10:46
Україна надала екстрену допомогу польській енергосистемі
Першого березня українська енергосистема надала екстрену допомогу польській.
10:00
Експорт СПГ з США знизився на 7% у лютому
Американський експорт скрапленого природного газу впав на 7% у лютому через меншу кількість днів у місяці, а також зупинку роботи заводу у Техасі.