Час купувати подарунки! Список бажаних новинок

Час купувати подарунки! Список бажаних новинок

Поки існує традиція дарування подарунків, людству кожен раз доводиться стикатися з проблемою нестачі ідей. Питання "що подарувати?" турбує багатьох, особливо напередодні новорічних і різдвяних свят.
Понеділок, 25 грудня 2017, 13:30

Економічна правда вирішила вашу проблему. Ми створили список технологічних новинок, серед яких кожен, незалежно від статі і віку, зможе знайти щось для себе і своїх близьких.

 

Робот Jibo

Перший соціальний робот Jibo очолив рейтинг технічних новинок 2017 року, за версією журналу Time. Від інших домашніх роботів він відрізняється тим, що вміє не просто повідомляти погоду або замовляти піцу і Uber, але ще хихикати, танцювати, повертатися на голос господаря, і, в цілому, виглядає людяним.

За словами творців, своєю харизмою і доброзичливістю Jibo зможе підкорити серця звичайних користувачів і стане "частиною сім'ї".

Ціна робота -— 899 доларів.

 

Шолом віртуальної реальності Oculus Go

Якщо дуже хочеться зустріти Новий рік під пальмами на березі моря, але немає часу/коштів/сил, то можна придбати шолом віртуальної реальності. VR дозволяє перенестися в будь-яку точку планети, не виходячи зі своєї кімнати, і це тільки одна з її функцій.

Oculus Go не тільки один із самих бюджетних шоломів  його ціна 199 доларів  — але і перший автономний. Він не вимагає підключення до комп'ютера, ігрової консолі або смартфону, а це означає, що користуватися ним можна одразу після розпакування.

 

Гаджет для нагрівання тютюну

IQOS  гаджет для нагрівання тютюну, який дуже швидко завоював популярність завдяки трьом причинам.

Перша в цьому дівайсі тютюн не горить, а нагрівається, завдяки чому в процесі використання виділяється на 90-95% менше шкідливих речовин в порівнянні із звичайною сигаретою.

Друга в процесі куріння немає диму, не залишається попелу, а також немає запаху на волоссі і одягу.

Третя причина це практично єдиний спосіб дізнатися справжній смак тютюну без присмаку гару, диму і горілого папера. Ціна на пристрій стартує з 1499 гривень

 

Селфі-дрон DJI Spark

Подаруйте собі чудові фото з новорічної вечірки. На заміну селфі-палки прийшов селфі-дрон — відмінний подарунок для фотографів, відеооператорів і тих, у кого просто є інстаграм-аккаунт.

Він має функцію розпізнавання обличчя. Керувати ним можна за допомогою жестів, а в разі розрядки батареї пристрій автоматично повертається додому. Крім того, гаджет представлений в широкій палітрі кольорів.

Ціна на пристрій стартує з 499 доларів.

 

iPhone X

Чутки про те, яким буде новий айфон, почали з'являтися одразу після презентації попередньої моделі. Тому гаджет по праву отримує титул набільш гучної і очікуваної новинки цього року.

Найдорожчий (ціна в Україні стартує від 1370 доларів), але разом з тим найбільш просунутий iPhone, X значно відрізняється від усіх попередніх моделей.

Абсолютно новий дизайн, відсутність кнопки "Додому", що змінило всю систему управління пристроєм, новий дисплей, який займає практично всю поверхню телефону, а також технологія Face ID, не залишать байдужим нікого.

 

Nintendo Switch

Ігрова консоль відмінний подарунок для всіх: від малого до великого.

Особливістю Nintendo Switch є те, що вона універсальна: можна грати, підключивши її до телевізора або на вбудованому дисплеї, де і коли завгодно.

Ціна такого щастя близько 400 доларів.

 

Apple Watch Series 3

Розумні годинник від Apple це, в першу чергу, не диво техніки, а модний аксесуар. Це доводить безліч модифікацій, серед яких можна вибрати різні розміри екрану, ремінці, колір і матеріал корпусу. 38 варіантів.

А ще класно, коли вам телефонують на годинник. Остання версія Apple Watch підтримує цю функцію.

Ціна стартує з 329 доларів.

 

Tesla Model 3

Ілон Маск може надихнути на різне. На подорож на Марс, наприклад. Але це в майбутньому, а поки можна розглянути в якості подарунка новенький електрокар. Ціна стартує з 35 тисяч доларів.

Але дарувати рекомендуємо на Різдво, коли в Україні вже скасують мито на ввезення електромобілів.

 

Біткоїн

У 2017 всі вже знають, що таке Bitcoin. Незважаючи на слалом криптовалюти, такий подарунок, або навіть його 1/16 нікого не залишить байдужим, тому що це ще й вигідна інвестиція.

З покупкою, звичайно, доведеться помучатися, але зате як оригінально! Ідеальний подарунок для тих, у кого вже все є.

Реклама: