Конкурс "Інтернет-трейдерів"

Понеділок, 1 березня 2010, 13:00 -

кономічна правда" у рамках другого етапу проекту "Фондові перегони" презентує конкурс інтернет-трейдерів.

До участі у конкурсі запрошуються всі бажаючі спробувати власні сили у торгівлі на фондовому ринку, використовуючи технології інтернет-трейдингу. Для участі у проекті необхідно відкрити конкурсний рахунок в акредитованих "Економічною правдою" брокерів.

Перший етап конкурсу інтернет-трейдингу триватиме з 5 квітня по 5 червня 2010 року. За підсумками конкурсу переможці будуть нагороджені у номінаціях "Найбільш успішний трейдер" та "Найбільш успішний трейдер окремої компанії".

Акредитовані компанії

Інтернет-брокер Itrader

iTrader - це бренд фінансової компанії "Укранет", яка має 17-річний досвід роботи на ринку цінних паперів. Компанія прагне сформувати команду потужних трейдерів, аби спільними зусиллями показати найкращий результат у "Фондових перегонах". Усі члени команди будуть забезпечені аналітичною підтримкою з боку фахівців компанії.

Інтернет-брокер iTrader відкриває конкурсні рахунки відповідно до умов конкурсу і підключає учасників до торгів на "Українській біржі" через зручну інформаційно-торгову систему SmartTrade.

Бажаючі приєднатися до команди iTrader можуть більше дізнатися про участь у конкурсі і відкрити конкурсний рахунок, заповнивши анкету або зателефонувавши Андрію Чижу за телефоном 044 501 79 99.

Astrum Investment Management

Astrum Capital входить до інвестиційної групи Astrum Investment Management, яка створена за участю західного і українського капіталу.

Ключові напрямки діяльності групи - торгові операції з цінними паперами, управління активами, у тому числі довірче управління, інвестиційно-банківські послуги. Штат групи налічує понад шістдесят співробітників.

У 2009 році компанія Astrum почала надавати послугу онлайн-брокериджу на Українській біржі і ПФТС під брендом Astrum iDeal.

До основних переваг послуги можна віднести найбільш лояльну і прозору тарифну політику на ринку, оперативну аналітичну підтримку, застосування останніх технологічних розробок у співпраці з HP і Microsoft, постійні освітні ініціативи за участю Української біржі та найкращих міжнародних експертів.

З питань приєднання до конкурсу інтернет-трейдерів можна звертатися до керівника управління онлайн-брокериджа Astrum Capital Руслана Магомедова: 044 220 44 66, 067 224 48 89, ruslan.magomedov@astrum.ua.

Dragon Capital

Dragon Capital - найбільша інвестиційна компанія України, що надає повний спектр брокерських та інвестиційно-банківських послуг.

Керівництво компанії стояло біля витоків формування фондового ринку в Україні у 1996 році, а також сприяло запуску інтернет-трейдингу у 2008 році.

Брокерський відділ Dragon Capital є найбільшим українським торговцем акціями. У 2009 році третина торгів на Українській біржі проходила за участю компанії. В управлінні Dragon Capital знаходиться близько 0,6 мільярда доларів.

Інтернет-трейдинг від Dragon Capital - це прямий доступ до торгів на Українській біржі через торговий термінал QUIK, найширший функціонал QUIK серед усіх онлайн-брокерів України, новини "Інтерфакс-Україна" прямо у QUIK, експорт даних QUIK у Equis MetaStock, Omega TradeStation, AmiBroker і WealthLab - найпопулярніші програми теханалізу серед інтернет-трейдерів.

Це також оперативна технічна підтримка клієнтів QUIK, аналітична підтримка від лідера ринку, розміщення заявок, стоп-заявок і контроль власного рахунку в режимі онлайн з будь-якої точки світу, гарантія безпеки і захисту інформації з електронним підписом, повністю електронний документообіг.

Щоб приєднатися до конкурсу інтернет-трейдерів, слід звернутися до керівника департаменту інтернет-трейдингу ІК Dragon Capital Валентина Ковбасюка:

044 495 55 44, 050 456 00 55, kovbasyuk@dragon-capital.com.

"Арт-Капітал"

"Арт-Капітал"
працює на фондовому ринку з 2000 року і є однією з найбільш успішних інвестиційних груп України у своєму сегменті. Компанія розвивалася динамічно, разом із становленням фондового ринку України.

За короткий час "Арт-Капітал" зуміла закріпитися на ринку і домогтися значного прогресу у найбільш перспективних напрямах: управлінні активами, корпоративних фінансах, класичному брокерському обслуговуванні та інтернет-трейдингу.

У 2009 році "Арт-Капітал" запропонувала нову послугу інтернет-трейдингу Art In Trade, яка дає можливість самостійно здійснювати операції купівлі-продажу цінних паперів на фондовій біржі у режимі реального часу через торговий термінал WEB2L або QUIK без необхідності прямого контакту з брокером.

Основні переваги Art In Trade - простота підключення завдяки стартовому пакету Art In Trade, низькі прозорі тарифи і відсутність абонплати за використання терміналу, можливість вибору між провідними торговельними системами залежно від вимог до інтерфейсу і торгового функціоналу.

Також серед переваг - можливість використання кредитного плеча і здійснення коротких продаж для максимального збільшення прибутку (правилами конкурсу така можливість не передбачена) та повна інформаційно-аналітична підтримка, що дозволяє здійснювати правильні інвестиційні рішення.

Ближче познайомитися з компанією "Арт-Капітал" і записатися для участі у конкурсі серед інтернет-трейдерів можна за телефоном 044 490 51 85, контактна особа - директор з розвитку ІФК "Арт-Капітал" Максиміліан Луньов.

Правила конкурсу

1. У конкурсі інтернет-трейдерів можуть брати участь усі, хто відкриє конкурсний рахунок в акредитованих "Економічною правдою" брокерів.

2. На сторінці проекту, окрім імені або нікнейма трейдера, буде вказуватися назва компанії, послугами якої він користується.

3. У конкурсі братимуть участь всі клієнти компаній, які на момент старту проекту погодилися взяти у ньому участь та пристали на умови конкурсу.

4. Сума коштів на рахунку (вартість активів) учасника конкурсу на момент старту проекту не має перевищувати 100 тисяч гривень.

5. Чиста вартість активів за підсумками торгівельної сесії першого дня конкурсу буде зарахована як 100%. Переможцем конкурсу стане той трейдер, чий портфель покаже найбільшу дохідність у відсотках за підсумками конкурсу.

6. За підсумками сесії після її закриття на сайті публікуються результати торгів - обсяг, кількість операцій, вартість активів на кінець дня. Відповідну інформацію подають акредитовані брокери.

7. Історія операцій публікується на сторінці трейдера з певним лагом - два дні. Тобто історія операцій за понеділок буде опублікована у середу.

8. Протягом дії проекту накладається мораторій на зняття коштів з конкурсного рахунку та на його поповнення. У випадку порушення мораторію трейдер вилучається з гри.

9. Вартість активів перераховується в кінці торгівельної сесії на основі котирування bid. Результат відображається у відсотках зміни вартості портфеля порівняно з першим днем проекту.

10. Можливість маржинальної торгівлі та РЕПО-угоди умовами конкурсу не передбачені.

Про розміри та особливості призового фонду буде повідомлено додатково.

З інших питань участі у проекті звертайтеся за електронною адресою: ekpravda@gmail.com