20 тисяч споживачів газу на Сумщині користуються оновленим додатком 104.ua

П'ятниця, 17 грудня 2021
20 тисяч клієнтів АТ "Сумигаз" почали використовувати нову версію мобільного додатку, інтегровану зі штучним інтелектом. Основні функції додатку 104.ua – передача показань лічильника газу, можливість сплачувати за доставку газу та завантажити історію розрахунків.


Ідеї, які змінюють міста





Користувачі схвально характеризують оновлену версію, - говорять у компанії. – Зокрема, надходять позитивні відгуки про доступний і простий спосіб передати показання за допомогою фото лічильника. Обробку інформації здійснює штучний інтелект, він зі 100% гарантією розпізнає показання лічильника не залежно від його моделі, типу чи віку.


Клієнти в оновленому додатку можуть також скористатися звичними інструментами передачі показань, але є й новий функціонал. Так, користувач може легко керувати одним або декількома обліковими записами, до кожного з яких можна приєднати до 25 особових рахунків.


Після завантаження оновленої версії додатку 104.ua, клієнт у особистому кабінеті може:


– дізнатися поточний баланс розрахунків за доставку газу та щомісячну плату за доставку;


– передати показання лічильника газу та переглянути історію показань;


– оплатити за доставку газу та переглянути історію платежів;


– переглянути дані щомісячного споживання газу, базову інформацію особового рахунку (адреса, ПІБ власника, кількість зареєстрованих осіб, опалювана площа, прилади);


– замовити дзвінок для консультації з Оператором ГРМ або постачальником.


Відео інструкція для додатку 104.ua доступна за посиланням: https://youtu.be/xj61fmVRQgQ