Франшиза від GoBeauty Studios – Ваша можливість заробляти на нерухомості

Середа, 17 листопада 2021


Ідеї, які змінюють міста



GoBeauty Studios


Відома українська компанія GoBeauty Studios оголосила про початок реалізації своєї франшизи. Компанія існує на українському ринку більше трьох років, зарекомендувала себе як надійний гравець у бізнес-просторі й має сформовану позитивну репутацію бренду. Особливостями компанії є:


Відпрацьована на власних б’юті-просторах бізнес-модель;



  • "Розумне" управління студіями;

  • Технологічність приміщень;

  • Зручні та ефективні IT-рішення для клієнтів та майстрів, що дозволяють ефективно керувати бізнесом;

  • Налагоджений сервіс обслуговування й клієнтоорієнтованість;

  • Основна місія компанії – це надання можливості майстрам розвивати власну справу, а користувачам послуг швидко та зручно знаходити б’юті-майстра. 


  За час існування компанії GoBeauty Studios було відкрито десять локацій у Києві, ще чотири знаходяться на стадії ремонту й готуються до запуску (три у Запоріжжі й одна у Варшаві). Це понад 1900 м². Кожна студія має більше ніж чотири кабінети, які оформлені спеціально під вимоги майстрів б’юті-індустрії й відтворюють атмосферу салонів краси. Компанія має відомий популярний б’юті-блог та онлайн-додаток для швидкого запису до майстра. 


  Партнерство з GoBeauty Studios гарантує повну підтримку на всіх етапах відкриття б’юті-хабу – від моменту підписання договору до запуску:


  Оцінювання приміщення на предмет комерційної привабливості;



  1. Узгодження геолокації та приміщення;

  2. Допомога  в розробці проектної діяльності;

  3. Брендбук;

  4. Надання списку необхідного обладнання, меблів;

  5. Надання контактів постачальників;

  6. Консультації щодо роботи з IT-рішеннями компанії;

  7. GoBeauty Studios надає допомогу в пошуку орендарів та заповнення б’юті-простору, супроводжує в усіх операційних процесах.


  Також компанія буде здійснювати маркетингове онлайн-просування на локальному ринку, розміщувати інформацію про франчайзі на сторінках соціальних мереж компанії та на сайті тощо. 


  Франшиза від GoBeauty Studios – це нова модель бізнесу, яка приведе до успіху! Відкрийте для себе світ б’юті-індустрії і пройдіть весь шлях разом із компанією GoBeauty Studios.