"Житомиргаз Збут" постачає клієнтам не лише газ, а й електроенергію

Четвер, 22 жовтня 2020
ТОВ "Житомиргаз Збут" працює для створення максимально комфортних умов для кожного клієнта.


Ідеї, які змінюють міста


Так, представники малого та середнього бізнесу можуть відтепер купувати електроенергію та газ у одного постачальника.


"Нещодавно наша компанія отримала ліцензію на продаж електроенергії. Тож тепер запрошуємо до нової співпраці юридичних та фізичних осіб- підприємців. Власники бізнесу вже можуть укласти договір на поставку електричної енергії з ТОВ "Житомиргаз Збут", – розповідає директор ТОВ "Житомиргаз Збут" Олена Благодарська.


"Житомиргаз Збут" є надійним постачальником газу для побутових споживачів, юридичних та бюджетних організацій з 2015 року. Компанія постійно розвиває та вдосконалює сервіси, працює в інтересах клієнтів, швидко реагує на усі запити.


"Ми виходимо на ринок з новою пропозицією для юридичних осіб та підприємців. Тепер споживачі мають можливість обрати одного постачальника одразу двох ресурсів: газу та електроенергії", - наголошує Олена Благодарська.


Кожен клієнт "Житомиргаз Збуту" може розраховувати на послуги персонального менеджера з газу та електроенергії. Гарантується індивідуальний підхід до розрахунку ціни та різні варіанти оплати.


Підприємство має зручний та комфортний сервіс обслуговування, що є передумовою для розширення аудиторії споживачів. Переконані, що якість послуг стане головним критерієм для нових клієнтів, котрі купуватимуть не лише газ, але й електроенергію в одного постачальника – "Житомиргаз Збут".


Детальніше про умови придбання електроенергії можна прочитати на сайті організації за посиланням https://ztgaszbut.104.ua/ua/electricity/id/umovi-postachannja-elektroenergiji-38800


Для укладання договору та обговорення умов співпраці з ТОВ "Житомиргаз Збут" клієнтам необхідно зв’язатися з відділом продажів юридичним особам за телефонами: 067 512 24 32.