На Хмельниччині акція "Твоя енергонезалежність" вийшла на завершальний етап

Четвер, 24 вересня 2020
Аби зекономити на газі під час холодів, у ощадливих жителів області залишився час до 30 вересня. В рамках останнього етапу акції "Твоя енергонезалежність" ціна блакитного палива на зиму складає 5,49 грн за кубометр.


Кінець епохи офшорів

Наразі понад 2100 подолян подбали про свою енергонезалежність, зарезервувавши на опалювальний період більше 2 млн кубометрів блакитного палива. У порівнянні з минулим роком кількість підписників другого сезону акції вже зросла.


"Фіксовані ціни на газ у час, коли споживання і вартість блакитного палива найбільші, дозволять захистити домашні бюджети жителів Хмельниччини. На думку незалежних експертів, взимку ціна енергоресурсу може сягнути 7 грн за кубометр. Тому, придбавши, наприклад, тисячу кубометрів газу за акційною ціною, споживач зекономить приблизно півтори тисячі гривень, – говорить директор ТОВ "Хмельницькгаз Збут" Андрій Левицький. – Після закінчення холодів блакитне паливо зазвичай дешевшає. Таким чином вигідна пропозиція дозволить заощадити саме тоді, коли і потрібно, а подолянам варто поквапитися, аби встигнути вигідно замовити газ на опалювальний сезон".


Укласти договір на участь в акції жителі області можуть в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, у центрах обслуговування клієнтів та відділеннях ТОВ "Хмельницькгаз Збут", а також за телефонами Контакт-центру: (067)-01-14-104 або (0382)-686-504.


До речі, більше половини підписників "Твоєї енергонезалежності" замовили газ на зиму онлайн – за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua.


Використати створений запас блакитного палива необхідно з 1 жовтня 2020 року до 31 березня наступного. Якщо подоляни не встигнуть спожити увесь акційний резерв енергоресурсу, "Хмельницькгаз Збут" поверне залишок коштів або зарахує його для майбутніх платежів.


Детальні умови акції: https://bit.ly/2CYMMRC