Кількість споживачів ТОВ "Миколаївгаз Збут", що сплачують за газ онлайн, зросла на 35%

Вівторок, 28 липня 2020
Дізнатись поточну ціну на газ, контролювати стан розрахунків, передавати показання лічильника та сплачувати за газ споживачі ТОВ "Миколаївгаз збут" можуть за допомогою онлайн сервісів. Їх популярність зросла на 35% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.


Ідеї, які змінюють міста


Оплачувати за газ споживачі ТОВ "Миколаївгаз Збут" можуть у будь-який зручний час:



  • в Особистому кабінеті на сайті https://mkgaszbut.104.ua/ua/;

  • за допомогою чат-боту 7104ua у Viber;

  • за допомогою чат-боту Telegram 7104ua;

  • у мобільному додатку 104 Mobile для Android або 104 Mobile Light для iPhone.


"Дякуємо тим нашим споживачам, що дотримуються дисципліни в розрахунках, адже від своєчасної оплати спожитого енергоресурсу залежить безперебійне постачання газу в регіоні, - розповідає директор ТОВ "Миколаївгаз Збут" Дмитро Маслов. -  Ми, зі свого боку, розробили ряд онлайн сервісів, що дозволяють розрахуватися за спожитий газ у зручний час, не виходячи з дому".


Для реєстрації на сайті https://mkgaszbut.104.ua/ua/ необхідно вказати номер особового рахунку, суму останнього платежу за газ (або номер лічильника), діючу адресу електронної пошти.


Підписатися та користуватися чат-ботами 7104ua у Viber та Telegram можуть фізичні особи - побутові споживачі природного газу, за умови наявності особового рахунку у ТОВ "Миколаївгаз Збут".


Завантажити мобільний додаток 104 Mobile за посиланням у Google Play. Для входу в акаунт, використовуйте логін і пароль для особистого кабінету на сайті 104.ua.


На сьогодні ТОВ "Миколаївгаз Збут" є найбільшим ліцензованим постачальником природного газу у Миколаївській області. Компанія обслуговує понад 350 тис. побутових споживачів і 75 релігійних організацій. Крім того, клієнтами компанії є майже 2 тис. суб’єктів господарювання.