На Вінниччині в два рази зросли онлайн платежі за газ

П'ятниця, 6 березня 2020
Майже 21 тис. платежів за газ через онлайн-системи здійснили клієнти "Вінницягаз Збут" у січні-лютому 2020 року. Це вдвічі більше, ніж в аналогічний період 2019 року.


Кінець епохи офшорів

Клієнти "Вінницягаз Збут" все частіше використовують онлайн системи для оплати за газ.  Найчастіше користуються сервісами iBox, iPay.ua, Portmone.com та EasyPay.  

"Зручність, доступність та оперативність – основні причини зростання електронних розрахунків. Онлайн платежі дозволяють заплатити за спожитий газ у зручний для клієнта час, без черг та з мінімальною комісією, або й взагалі без неї, залежно від обраної платіжної системи", - говорить директор "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

Найпопулярнішою серед споживачів газу Вінниччини є система iBox. За 2 місяці 2020 року за допомогою цієї платіжної системи споживачі газу здійснили понад 7 тис. проплат. Це майже третина від усіх онлайн-платежів за січень-лютий поточного року.

Вдвічі зросла кількість розрахунків через платіжну систему iPay.ua. Якщо у січні-лютому минулого року нею скористалися майже 3 тис. споживачів, то в аналогічний період 2020 р. - понад 6 тис.

Стабільна динаміка розрахунків спостерігається через платіжну онлайн систему Portmone.com. За 2 місяці 2020 року за її допомогою здійснено понад 6,5 тисяч платежів, це на пів тисячі більше, ніж в аналогічний період 2020 р.

Мобільні та сучасні системи онлайн оплати зручні у розрахунках як для споживачів, так і для "Вінницягаз Збут", адже забезпечують швидке проведення платежів, їх обробку та відображення у клієнтській базі компанії.

Довідка:

Основною сферою діяльності ТОВ "Вінницягаз Збут" є постачання природного газу споживачам Вінниччини. На сьогодні компанія постачає природний газ 453 тис. побутових споживачів і майже 3,4 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік. ТОВ "Вінницягаз Збут" входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2019 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 17,3 мільйони гривень.