InVenture анонсував нові інструменти фандрайзингу та продажу бізнеса

Вівторок, 26 червня 2018
InVenture Investment Group запустила оновлений інвестиційний портал та ряд нових інвестиційних інструментів


Ідеї, які змінюють міста



Історія компанії почалася в 2010 році з вирішення питання стратегічного управління, продажу та залучення інвестицій в об’єкти комерційної нерухомості інвесткомпанії ІНЕКО. До сьогодні компанія значно розширила спектр послуг, пов’язаних з купівлею та продажем активів на ринку України, залученням інвестицій, стратегічним консалтингом, підбором проектів і активів для інвестування.

За останні 8 років більш 500 компаній, що шукали інвестиції і продавців бізнесу скористалися послугами InVenture Investment Group, отримавши прямий вихід на інвесторів. Виступаючи інвестиційними радниками, фахівці компанії супроводили понад 25 угод злиття і поглинання (M&A), а також залучення боргового фінансування (debt financing).

"Практичний досвід закриття багатьох інвестиційних угод і чітке структурування здобувачів інвестицій і продавців активів дозволили нам розробити індивідуальні та дієві рішення для малого, середнього і великого бізнесу. Починаючи від автоматизованої системи розміщення оголошень і до комплексу професійних інструментів, спрямованих на швидкий продаж компаній та залучення капіталу в інвестиційні проекти", - зазначив керуючий партнер InVenture Investment Group Олексій Олейніков.

Вісім років також виповнилося інвестиційному порталу InVenture — спеціалізованому медіа, присвяченому ринку прямих інвестицій і венчурного капіталу. Портал надає інвесторам та здобувачам інвестицій актуальну і корисну інформацію про інвестиційні можливості в Україні.

В основі видання лежить якісно структурований контент про ринок інвестицій: новини України та світу, інвестиційний журнал "Інвестиційний дайджест InVenture", аналітика, інтерв’ю з інвесторами, статті, рейтинги, бази даних угод M&A і венчурних угод, бібліотека інвестора, каталог інвесторів і ін.

До восьмиріччя своєї діяльності на ринку компанія оновила функціонал інвестиційної онлайн-платформи InVenture. Найближчим часом будуть запущені нові інвестиційні інструменти і сервіси:

• Краудінвестінговий майданчик — інструмент для залучення мікро-інвестицій від безлічі приватних інвесторів;

• Дошка оголошень для розміщення приватних пропозицій з продажу бізнесу та інвестиційних проектів;

• Пакетні маркетингові рішення по залученню інвесторів в малий і середній бізнес.

У найближчих планах InVenture Investment Group — експансія на європейський ринок з метою відкриття нових інвестиційних можливостей для України.

InVenture Investment Group надає інвестиційно-брокерські, консалтингові та медіа послуги на ринку прямих інвестицій і венчурного капіталу.

Компанія відкрита для співпраці і буде корисна в рішенні питань, пов'язаних із залученням фінансування в інвестиційні проекти, продажем компаній з різних галузей економіки, пошуці і підборі активів для інвестування, а також у побудові і реалізації стратегії інвестування та управління приватним капіталом.