Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

"Нова пошта" безплатно доставить книжки видавництва Vivat, чию друкарню знищили росіяни 

П'ятниця, 24 травня 2024, 17:57 -

Компанія "Нова пошта" закликала купувати книги видавництва Vivat, чию друкарню у Харкові знищила російська ракета. Доставку компанія виконає за власний рахунок.

Про це йдеться у пресрелізі "Нової пошти". 

"Будь-хто, хто зробить замовлення на сайті видавництва Vivat у період з 24 травня по 30 червня, отримає безплатну доставку Новою поштою – компанія бере на себе усі витрати", – повідомили у компанії. 

Цим кроком Нова пошта приєднується до хвилі підтримки видавництва та харківської друкарні "Фактор-Друк", яку було знищено ударом російської ракети 23 травня, наголосили в компанії. 

Реклама:

Пропозиція діє на всій території України, крім територій, на яких ведуться бойові дії або які є тимчасово окупованими. 

Доставка коштом Нової пошти розповсюджується на всі типи доставок — у відділення, поштомат, на адресу. Клієнтам не потрібно доплачувати комісію за оголошену вартість, пакування або доставку у село/смт.

Нагадаємо: 

Реклама:

23 травня росіяни влучили в друкарню книжкового видавництва Vivat під час обстрілу Харкова 23 травня, є загиблі та постраждалі.

Після обстрілу друкарні "Фактор-друк" було знищено понад 50 тисяч книг, постраждали як мінімум три видавництва: "Vivat", "Клуб сімейного дозвілля" ("КСД") та "Ранок".

Реклама: