Суд все ж зняв арешт із компанії UkrTower, яку разом із lifecell купує французький мільярдер Ньєль

Понеділок, 22 квітня 2024, 18:17 -

Київський апеляційний суд 16 квітня не скасував арешт 100% корпоративних прав оператора веж UkrTower, який належить турецькому телеком-холдингу Turkcell. Через два дні відбулось друге засідання, на якому арешт таки зняли.

Про це йдеться в ухвалі суду від 16 квітня, яку опублікували 22 квітня.

Мобільного оператора lifecell разом із мережею колцентрів Global Bilgi та оператором веж UkrTower купує французький мільярдер Ксавʼє Ньєль за 525 млн дол.

У рішенні суду йдеться, що 100% корпоративних прав UkrTower залишаються арештованими.

Реклама:

Як писала ЕП, 16 квітня Київський апеляційний суд скасував арешт 19,8% акцій мобільного оператора lifecell та 100% його дочірньої платіжної системи Paycell. Це рішення суду дало "зелене світло" для завершення однієї з найбільших угод на українському ринку за останні роки.

Однак доля UkrTower тоді була невідома через те, що суддя тихо оголошував рішення, його не зрозуміли ні слухачі, ні сторони процесу.

Без зняття арешту UkrTower закриття угоди щодо купівлі lifecell неможливе.

Реклама:

Оновлено. 

У коментарі Forbes "Датагруп-Volia" заявила, що 18 квітня відбулося друге засідання, на якому арешт все ж був знятий. Ухвала поки не опублікована.

Читайте детальніше: lifecell за крок від продажу французькому мільярдеру Ксав'є Ньєлю: подробиці найбільшої угоди часів великої війни

Економічна правда

Реклама: