Новини 29 лютого: ІТ-Армія паралізувала роботу Mail.ru, Польща може запровадити ембарго на російські продукти

Четвер, 29 лютого 2024, 21:00

Про ІТ-Армію. Українська ІТ-Армія здійснила успішну атаку на найбільший інтернет-портал Росії Mail.ru, внаслідок чого безкоштовний сервіс електронної пошти на ньому був зупинений.

Про Польщу. Польща "ретельно" проаналізує наслідки рішення Латвії заборонити імпорт російських продуктів харчування і не виключає, що сама зробить відповідні кроки.

Про "транспортний безвіз". Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України домовилось з Міністерством транспорту та інфраструктури Туреччини про продовження лібералізації вантажних перевезень. 

Про санкції. Уряд Нової Зеландії 29 лютого оголосив про розширення санкції проти Росії.

Реклама:

Ексклюзиви ЕП

Найгірше вже позаду? Як енергетика пережила другу зиму під атаками росіян

Як Україна пережила другий опалювальний сезон з початку великої війни та чому росіяни не змогли знищити енергосистему.

"Найкращі "чорні лебеді" прилітають від Малюка і Буданова". Що відбувається з російською економікою на третій рік великої війни?

Реклама:

Війна між Росією та Україною поступово перетворюється на битву на виснаження. І у цій битві економіка відіграватиме чи не вирішальну роль. Що приховують економічні дані РФ? 

На кордоні з Україною – висипають зерно, а з Білоруссю – вільний трафік. Як Польща купує російську агропродукцію

В той час, коли українська агропродукція блокується на кордоні, Польща сплачує сотні мільйонів доларів компаніям з Росії та Білорусі за насіння, олію та корми для тварин.

Реклама: