Новини 31 січня: "ГарПок" знизив борги перед зеленою генерацією, бізнес критикує законопроєкти про реформу БЕБ

Середа, 31 січня 2024, 21:00 -

Про борги перед зеленою генерацією. Державна компанія "Гарантований покупець" знизила борги перед зеленою генерацією на 5,8 млрд грн (на 15%) - до 31,8 млрд грн.

Про реформу БЕБ. Європейська Бізнес Асоціація виступила проти урядових законопроєктів №10439 та №10440 щодо реформування БЕБ у нинішніх редакціях. Асоціація пропонує доопрацювати вже зареєстровані законопроєкти №10088 і 10088-1.

Про безмитний режим для товарів з України. Єврокомісія офіційно запропонувала ще на рік продовжити призупинення імпортних квот і мит для українського експорту до ЄС, водночас включивши туди запобіжники для агропродукції, чого вимагали декілька країн Євросоюзу.

Про 50 мільярдів євро для України. Лідери ЄС 1 лютого запропонують щорічні дебати щодо запланованого пакету допомоги Україні на суму 50 мільярдів євро для подолання опору з боку Угорщини.

Реклама:

Про гроші від продажу "Челсі". Кошти від продажу футбольного клубу "Челсі", який належав "прокремлівському" російському олігарху Роману Абрамовичу вже 2 роки заморожені на банківському рахунку у Великобританії.

Ексклюзиви ЕП

Перша мінеральна війна. Як монополія Китаю змушує Євросоюз показувати зуби

Реклама:

Конфлікт між Сходом і Заходом не обов'язково буде воєнним. Полем битви вже зараз є джерела сировини, без якої неможливе технологічне існування. Хто переможе?

Ринок нерухомості номер один у світі. Як українці будують на острові Балі

Туристична привабливість острова Балі зробила його ринок нерухомості одним з найпривабливіших у світі. Будують там навіть українські компанії.

Реклама: