Новини 12 вересня: Зеленський ветував закон про е-декларування із закритим реєстром, Glusco передали в управління "Укрнафті"

Вівторок, 12 вересня 2023, 21:00 -

Про е-декларування. Президент Володимир Зеленський ветував закон про відновлення обов’язкового електронного декларування доходів та майна чиновників, який зберігав закритість реєстру ще на рік.

Опубліковані пропозиції президента Володимира Зеленського до ветованого законопроєкту про відновлення електронного декларування для посадових осіб держави та місцевого самоврядування.

Про Glusco. Кабінет міністрів визначив "Укрнафту" управителем активів компанії Glusco.

Про Держаудитслужбу. Ті прибутки, які отримували оборонні компанії за контрактами у 2022-му році, Державна аудиторська служба (ДАСУ), досі вважає неправомірними. 

Реклама:

Про збільшення видатків на оборону. Верховна Рада до кінця вересня розгляне запропонований урядом законопроєкт про збільшення видатків на оборонні потреби майже на 303 мільярди гривень.

Про блокування Польщею експорту зерна. У разі блокування Польщею експорту українського зерна Україна буде змушена звернутися до арбітражу Світової організації торгівлі (СОТ) щодо компенсації збитків за порушення норм Генеральної угоди з тарифів і торгівлі (ГАТТ).

Ексклюзиви ЕП

Реклама:

Проміняли білорусів на індусів. Як змінився ринок пального

Ринок пального розвернувся на 180 градусів, але російський слід лишається.

Менше слів, більше Делі: як Індія прагне забрати в Китаю статус "фабрики світу"

Порівняно з іншими світовими гігантами економіка Індії почуває себе напрочуд добре. Останні 20 років вона зростає на 5-8%. Завдяки чому це стало можливим?

Реклама: