Meta планує запустити веб-версію Threads на початку цього тижня - WSJ

Понеділок, 21 серпня 2023, 09:24 -

Материнська компанія Facebook та Instagram - Meta Platforms - планує запустити веб-версію додатка для мікроблогів Threads на початку цього тижня.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Версія для ПК є одним з найбільших побажань користувачів. Коли Meta запустила базову версію на початку липня, здавалося, що перша текстова програма для соціальних медіа стала хітом, але останніми тижнями її використання різко скоротилося.

Користувачі могли переглядати конкретні публікації Threads в інтернеті, але їхній доступ обмежений, оскільки програма в основному призначена для мобільних телефонів.

Реклама:

Голова Instagram Адам Моссері повідомив у п’ятницю у своєму профілі Instagram, що веб-версія Threads буде запущена незабаром і вже тестується в Meta. 

Джерела видання, знайомі з планами Meta, сказали, що вона буде запущена на початку цього тижня, хоча плани запуску ще не остаточні та можуть змінитися.

Кілька експертів із соціальних мереж заявили, що веб-версія Threads була б корисною для Meta з точки зору просування сервісу в Інтернеті.

Реклама:

"Веб-версія Threads стала б значною перевагою для Meta в її поточному суперництві з X. Це дало б компанії ширший охоплення, більше функцій і кращі можливості збору даних", — сказав технічний спеціаліст Кремнієвої долини Сем Саліба, який раніше очолював маркетинг глобального бренду в Instagram і досі підтримує зв’язки з людьми в Meta.

Окрім веб-версії Threads, виконавчий директор Meta Марк Цукерберг раніше заявляв, що компанія планує запустити покращену функцію пошуку для програми мікроблогів "протягом наступних кількох тижнів". Наразі користувачі Threads можуть шукати профілі інших, але не можуть шукати публікації за ключовими словами.

Моссері повторив цю тезу в п’ятницю, сказавши, що Instagram не працює над створенням функції хештегів для Threads, оскільки вони зосереджені на пошуку.

Також читайте: "Конкуренція – це добре, шахрайство – ні": Threads за перший день має понад 30 мільйонів користувачів, Маск хоче судитися

Нагадуємо:

Керівники Meta Platforms зосереджені на підвищенні утримання користувачів свого нового застосунку Threads після того, як він втратив більше половини своїх користувачів за кілька тижнів після гучного запуску.

Новий застосунок Threads від Meta, який є конкурентом Twitter, за лічені дні після запуску перевищив позначку в 100 мільйонів користувачів, подолавши цей рубіж значно швидше, ніж ChatGPT від OpenAI, який витратив на це два місяці.

Реклама: