Threads втратив більше половини користувачів: Meta працює над утриманням аудиторії

П'ятниця, 28 липня 2023, 12:59 -

Керівники Meta Platforms зосереджені на підвищенні утримання користувачів свого нового застосунку Threads після того, як він втратив більше половини своїх користувачів за кілька тижнів після гучного запуску.

Про це заявив генеральний директор Марк Цукерберг співробітникам у четвер, пише Reuters.

Утримання користувачів у застосунку було кращим, ніж очікували керівники, хоча воно "не було ідеальним", сказав Цукерберг, виступаючи на внутрішньому зібранні компанії, додає агентство.

"Очевидно, що якщо у вас зареєстровано понад 100 мільйонів людей, в ідеалі було б чудово, якби всі вони або хоча б половина з них залишилися. Ми ще не досягли цього", - визнав Цукерберг.

Реклама:

Він додав, що вважає відтік користувачів "нормальним" і очікує, що кількість користувачів зростатиме, оскільки компанія додасть більше функцій.

Meta розглядає можливість додати більше "гачків для утримання користувачів", щоб заохотити їх повернутися до застосунку, наприклад, "переконатися, що люди, які знаходяться в додатку Instagram, можуть бачити важливі теми", сказав директор з продуктів Кріс Кокс.

Також читайте: "Конкуренція – це добре, шахрайство – ні": Threads за перший день має понад 30 мільйонів користувачів, Маск хоче судитися

Реклама:

Нагадуємо:

Новий застосунок Threads від Meta, який є конкурентом Twitter, за лічені дні після запуску перевищив позначку в 100 мільйонів користувачів, подолавши цей рубіж значно швидше, ніж ChatGPT від OpenAI, який витратив на це два місяці.

Економічна правда

Реклама: