"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 30 березня: Франція відмовила в екстрадиції Жеваго, енергогігантів просять поділитись надприбутками з Україною

Четвер, 30 березня 2023, 21:00

Про МВФ. Рада директорів МВФ у п'ятницю, 31 березня, розгляне запит України на відкриття нової 4-річної програми розширеного фінансування EFF.

Про Жеваго. Суд у місті Шамбері (Франція) прийняв рішення в слуханні про екстрадицію бізнесмена Костянтина Жеваго в Україну - запит української сторони було відхилено.

Про "зернову угоду". Туреччина та ООН офіційно заявили, що "зернова ініціатива" було продовжена на 120 днів, а не на 60, як це заявляла Москва.

Про надприбутки енергогігантів. Міністр енергетики Герман Галущенко вважає, що частину надприбутків, які отримали великі енергетичні компанії, було б справедливо направити на відновлення України. Сума отриманих енергогігантами надприбутків оцінюється в 200 мільярдів доларів.

Реклама:

Про товари для армії. Кабінет Міністрів спростив процедуру низки товарів подвійного призначення, необхідних для фронту для відсічі Росії чи в якості комплектуючих для виробників української зброї, зокрема, системи зв’язку та захисту інформації.

Ексклюзиви ЕП

"Нові олігархи вже з'явилися, вони просто ще не проявилися". Власник Concorde Capital Ігор Мазепа про інвестиції та корупцію

Які сценарії закладають економісти щодо тривалості війни, чому країна рухається до "військового більшовизму" та чому Коболєв – найбідніший екскерівник "Нафтогазу".

Реклама:

БЕБ не виправдало сподівань. Ключовий для економіки правоохоронний орган "перезавантажують"

Схоже в переліку провалених реформ є поповнення. Чому депутати хочуть перезавантажити роботу Бюро економічної безпеки?

Реклама: