Новини 2 березня: коли в РФ закінчаться гроші за версією Дерипаски, МАГАТЕ провела ротацію експертів на ЗАЕС

Четвер, 2 березня 2023, 21:05 -

Про зарплати. Найбільший розрив у зарплатні серед 10 найбільш популярних позицій на ринку праці в Польщі порівняно з Україною має позиція менеджера з продажу: в Україні у середньому пропонують 15 тис грн, а у Польщі - 92 тис грн.

Про санкції. Підсакційний російський олігарх Олег Дерипаска заявив, що внаслідок чинної економічної політики в Росії вже в 2024 році "не буде грошей".

Про авіа. Авіакомпанія "Авіалінії Антонова" у співпраці з Air Charter Service перевезла великогабаритну сонячну турбіну із США до Австралії. Враховуючи розміри вантажу, доставити його міг лише Ан-124-100 "Руслан".

Про ЗАЕС. Генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі в четвер заявив, що організація здійснила ротацію експертів на Запорізькій атомній електростанції

Реклама:

Про МВФ. Місія МВФ з 8 до 15 березня працюватиме у Варшаві з представниками України для обговорення параметрів потенційної майбутньої програми.

Ексклюзиви ЕП

"Апгрейд" тіла. Як сучасні технології допомагають українським військовим відновлюватися

Приклади сучасного протезування від експертів реабілітаційного центру "Незламні", інноваційного стартапу Esper Bionics та індійського підприємця Нагендера Парашара.

Реклама:

Конфіскація російських активів: що (не) вдалося Україні та світу за рік війни

Кремль повинен заплатити за агресію. Чи поспішає світ забирати в РФ активи і наскільки ефективно та прозоро проводять конфіскацію в Україні?

Реклама: