Twitter тимчасово закриває офіси: у компанії починаються звільнення

П'ятниця, 4 листопада 2022, 16:02 -

Компанія Twitter тимчасово закрила свої офіси у п'ятницю після оголошень співробітникам про те, що їх проінформують електронною поштою цього ж дня, чи будуть вони звільнені.

Про це пише Reuters.

Компанія повідомила в електронному листі співробітникам, що повідомить їх до 9 ранку за тихоокеанським часом (в п'ятницю про скорочення штату.

"Прагнучи поставити Twitter на здоровий шлях, ми пройдемо через складний процес скорочення нашої глобальної робочої сили в п'ятницю", - йдеться в електронному листі, надісланому в четвер, який бачив Reuters.

Реклама:

Маск, найбагатша людина у світі, прагне скоротити близько половини штату, оскільки він прагне скоротити витрати та запровадити нову робочу етику, пише агентство з посиланням на внутрішні документи компанії, з якими вона ознайомилась.

Очікується, що команда модерації контенту компанії стане мішенню скорочень.

Twitter не відразу відповів на прохання про коментар.

Реклама:

Нагадуємо:

Компанії General Mills, Audi і Pfizer приєдналися до зростаючого списку компаній, що призупиняють рекламу в Twitter: рекламодавці стурбовані шквалом звільнень керівників Twitter і планами нового власника Ілона Маска щодо модерації контенту.

Співробітники Twitter Inc. подали до суду на компанію через план Ілона Маска скоротити близько 3700 робочих місць на платформі соціальних медіа – компанія робить це без належного повідомлення, чим порушує федеральне законодавство та законодавство Каліфорнії.

Віднедавна власник та CEO Twitter, мільярдер Ілон Маск починає процес скорочення штату Twitter, про що він повідомив співробітників в електронному листі.

Новий очільник Twitter Ілон Маск планує звільнити до половини співробітників Twitter в рамках масштабного скорочення витрат компанії.

Три топменеджери Twitter залишають компанію після закриття угоди про її купівлю мільярдером Ілоном Маском, вони отримають понад 100 млн доларів вихідної допомоги та інших виплат.

Американський мільярдер, очільник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск почав керувати Twitter, а попереднє керівництво залишило штаб-квартиру.

Економічна правда

Реклама: