Після обстрілів у середу 16 областей України знову заживлені 

Четвер, 24 листопада 2022, 09:14 -

Після масованого обстрілу росіянами інфраструктури України, що призвело до повного знеживлення більшої частини областей країни, 16 регіонів знову були заживлені на ранок четверга.

Про це повідомляє заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Енергетики почали відновлювати живлення ще з вечора середи, тобто дня масованого обстрілу. Так, проти ночі була відомо про заживлення Одеської, Запорізької, Чернівецької, Чернігівської, Волинської, Київської, Рівненської, Черкаської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Харківської, Миколаївської та  Дніпропетровської областей, а також Києва.

На ранок Тимошенко повідомив про заживлення ще двох регіонів – Кіровоградської та Вінницької областей.

Реклама:

У більшості областей критична інфраструктура (зокрема, водо- та теплопостачання) вже повністю підключена до живлення, а в деяких регіонах триває підключення споживачів.

Нагадуємо:

Оператор системи передачі "Укренерго" прокоментував російську атаку по українській інфраструктурі у середу та заявив, що має чіткий план дій, тож підстав для паніки немає.

Реклама:

Масований ракетний обстріл Росією 23 листопада призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також уражені об‘єкти електропередачі.

Через російські обстріли диспетчерський центр НЕК "Укренерго" застосував аварійні відключення електроенергії по всій території України

Реклама: