Планові відключення електроенергії застосували у всіх регіонах України 

Субота, 19 листопада 2022, 10:00 -
 
getty images

У суботу, 19 листопада, по всій Україні впродовж доби застосовуватимуться графіки погодинних відключень.

Про це повідомляє пресслужба Укренерго. 

"19 листопада, у всіх регіонах України з 00:00 до 02:00 та з 8:00 до 24:00 будуть застосовуватись планові відключення. Додаткові аварійні відключення не прогнозуються", – йдеться в повідомленні.

Планові відключення застосовують внаслідок ракетних атак країни-терориста на енергосистему України. Цього тижня це вже була шоста. Пошкоджень багато, вони складні. Ремонтні бригади працюють цілодобово і без вихідних над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

Реклама:

Застосування погодинних відключень передбачає, що певні групи споживачів за певним розкладом, складеним операторами розподільчих мереж для кожної області. Знайти інформацію про відключення саме для вашої області або міста ви можете на сайті, в особистому кабінеті, або в соцмережах вашого оператора системи розподілу (обленерго). 

Посилання на сайти обленерго можна знайти тут.

Нагадаємо:

Реклама:

У п’ятницю, 18 листопада, по всій Україні впродовж доби застосовуватимуться графіки погодинних відключень, проте додатково можливе  введення аварійних відключень.

Після найбільшої в історії атаки на українську енергетичну інфраструктуру послідують декілька важких днів, адже крім пошкоджень мережі наближається похолодання, а відтак і споживання електрики.

Реклама: