BlaBlaCar почав брати сервісний збір при бронюванні поїздок

Четвер, 6 жовтня 2022, 12:57 -


Інновації в дії
Getty images

BlaBlaCar запустив нову систему онлайн-бронювання, в рамках якої пасажири будуть сплачувати сервісний збір під час бронювання поїздки. 

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Сервіс очікує, що такий крок сприятиме відповідальнішому ставленню користувачів до поїздки та зменшить кількість відмін. 

"Сервісний збір дасть можливість компанії забезпечувати найкращий у своєму класі досвід для спільноти та продовжувати будувати нові функції надійності, такі як Верифікований Профіль, Надійний Водій, Безпечний платіж, Захист від шахрайства, Обслуговування клієнтів 7/7 тощо", – пояснили в BlaBlaCar.

Сервісний збір оплачуватиметься пасажирами онлайн під час бронювання поїздки. Що стосується коштів за поїздку, то вони як і раніше, сплачуватимуться готівкою водію після поїздки. 

Якщо ж поїздка не підтвердиться або її скасує водій, то сервісний збір повернеться пасажиру.

У компанії додали, що на першому етапі нова система онлайн-бронювань працюватиме лише на маршрутах понад 700 км. Протягом кількох наступних місяців вона буде впроваджена для всіх карпулінгових поїздок на платформі.

Крім цього, при використанні BlaBlaCar вперше сервісний збір не стягуватиметься, але користувачі будуть проінформовані про зміни.

Нагадуємо:

У BlaBlaCar в Україні очікують хвилю повернень людей в Україну у серпні та вересні, а також сподіваються, що внутрішні перевезення наприкінці року досягнуть довоєнного рівня.

Економічна правда