Укрзалізниця запустить до Кишинева "Потяг до перемоги"

Субота, 29 жовтня 2022, 15:14 -
 
getty images

АТ "Укрзалізниця" з 5 листопада запустить культовий "Потяг до перемоги" за маршрутом № 351/352 Київ – Кишинів (Молдова).

Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця" в Telegram.

З Києва поїзд вирушатиме о 17:02 та прибуватиме до столиці Молдови о 10:38. Зворотно рейс відправлятиметься о 17:45 та прибуватиме до Києва об 11:48

"Вагони "Потяга до Перемоги" — це розписані українськими митцями вагони, які пройшли капітально-відновлювальний ремонт на потужностях Укрзалізниці під час війни та облаштовані за новими стандартами екіпірування. Кожен із 7 вагонів присвячено тимчасово окупованій (на момент старту проєкту) території України та подвигам українців, які чинять опір окупантам", – йдеться в повідомленні. 

Реклама:

"Потяг до перемоги" протягом двох місяців подорожував усіма регіонами України від Ужгорода до Харкова та від Києва до Одеси, а також став місцем спеціального брифінгу держсекретаря США Ентоні Блінкена.

Проєкт є спільною ініціативою Укрзалізниці та Gres Todorchuk під кураторством Каті Тейлор.

Нагадаємо:

Реклама:

Укрзалізниця відкрила продаж квитків глибиною 20 днів на нові поїзди міжнародного сполучення.

Укрзалізниця презентувала оновлений графік руху поїздів: ним передбачено 14 нових рейсів, серед яких 4 поїзди міжнародного сполучення до Кишинева, Перемишля, Хелма та Відня, 4 запроваджені протягом 2022 року нові рейси Інтерсіті+, а також 58 оптимізованих рейсів по Україні й за кордон.

Реклама: