Роскомнадзор заблокував доступ до SoundCloud

Неділя, 2 жовтня 2022, 16:17 -
 
getty images

У РФ обмежили доступ до програми SoundCloud, посилаючись на "неправдиву інформацію" про те, що Москва називає "спеціальною військовою операцією" в Україні. 

Про це повідомляє Reuters.

Інформаційне агентство передає, що роскомнадзор обмежив доступ до сервісу SoundCloud у зв'язку з розміщенням матеріалів, що містять недостовірну інформацію щодо характеру так званої "військової спеціальної операції" на території України.

Зазначається, що доступ до сервісу було заблоковано за розпорядженням Генпрокуратури Росії, і додано, що мова йде про форму та методи ведення спецоперації, включаючи "напади на мирне населення, удари по цивільній інфраструктурі, про численні жертви серед мирного населення руками російських солдатів.

Реклама:

Раніше Росія боролася з великими технологічними компаніями, щоб контролювати потік інформації після того, як 24 лютого вона розпочала повномасштабний наступ на Україну, уповільнивши роботу сервісу Twitter і заборонивши Facebook і Instagram Meta.

Нагадаємо:

У РФ заблокували доступ до сервісу платної підписки на контент Patreon і онлайн-платформи для допомоги у спілкуванні англійською Grammarly.

Реклама:

У РФ Роскомнадзор заборонив рекламу компанії Google LLC та її продуктів, а також зобов'язав пошукові мережі інформувати користувачів про порушення законодавства РФ компанією.

Реклама: