Новини 19 вересня: росіяни обстріляли Південноукраїнську АЕС, McDonald’s відновлює роботу в Києві

Понеділок, 19 вересня 2022, 21:10

Про Південноукраїнську АЕС. Російська армія вночі 19 вересня здійснила ракетний обстріл промислової зони Південноукраїнської атомної електростанції.

Про McDonald’s. У McDonald’s заявили, що розпочинають поетапне відкриття ресторанів в Україні із запуску McDelivery 20 вересня.

Про ОГТСУ. Наглядова рада "Магістральних газопроводів України" у п'ятницю, 16 вересня, припинила повноваження гендиректора Оператора ГТС України Сергія Макогона. 

Про ОВДП. У Національному банку України задумалися над тим, щоб продавати облігації внутрішньої державної позики зі свого портфеля. Це має допомогти збільшити вплив облікової ставки на ставки за депозитами та урядовими запозиченнями.

Реклама:

Про видатки держбюджету. У серпні касові видатки на утримання військовослужбовців порівняно з липнем зросли на 41,6% або з 62 мільярдів гривень до 87,8 мільярдів гривень.

Ексклюзиви ЕП

Обмеження цін на нафту відправить Росію в економічний нокдаун. Як це буде?

Країни Заходу хочуть радикально зменшити валютні надходження країни-окупанта через обмеження цін на нафту та газ. Як це працюватиме та чи може Москва обійти нові санкції?

Реклама:

Чому Україна не вводить санкції проти російських олігархів, за якими полює пів світу

В Україні відбулася перша з початку великої війни конфіскація активів російського олігарха. Чому майно його колег досі недоторканне?


Реклама: