Carlsberg отримав перші запити на купівлю російських активів – ЗМІ

Середа, 6 квітня 2022, 15:58 -

Група Carlsberg отримала перші запити щодо придбання російських активів - від російського виробника газованої води "Черноголовка" та ізраїльської компанії CBC Group.

Про це пише данське видання Berlingske.

Carlsberg виставила на продаж усі свої підприємства у РФ після прийняття рішення про вихід з російського ринку.

Carlsberg поки не повідомляє, як буде відбуватися процес продажу і коли він буде завершений. Але вже зараз є перші зацікавлені сторони.

Реклама:

За інформацією Berlingske, російський виробник газованої води "Черноголовка" виявив зацікавленість у придбанні дочірньої компанії Carlsberg у РФ - "Балтики", яка має вісім великих пивоварень і налічує понад 8 тисяч людей працівників", - йдеться у статті.

"Черноголовка" є четвертим найбільшим виробником газованої води в Росії.

Berlingske намагався отримати коментар у компанії, але та не відповіла на запит.

Іншою зацікавленою стороною, за словами джерел видання, є ізраїльська компанія CBC Group, якій Carlsberg продала частку в компанії Israel Beer Breweries у 2008 році і яка з 1968 року має ліцензію на продаж Coca-Cola в Ізраїлі.

Israel Beer Breweries, дочірня компанія CBC Group, зараз має право продавати Carlsberg і Tuborg в Ізраїлі. 

Ізраїльська компанія також не відповіла на запит про коментар.

Нагадаємо:

Група Carlsberg заявила про повний вихід з Росії після тимчасового припинення діяльності на території держави-терориста.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Слідкувати за компаніями, які досі ігнорують російські злочини, можна тут: Понад 400 компаній вийшли з Росії, але не всі зупинили бізнес. Оновлюється 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: