Слідом за РФ Henkel вирішив піти і з Білорусі

П'ятниця, 29 квітня 2022, 19:52 -

Німецький виробник будівельних матеріалів, побутової хімії та косметики Henkel вирішив припинити свою діяльність у Білорусі.

Про це йдеться у звітності компанії за 1 квартал 2022 року.

"Враховуючи розвиток війни в Україні, в середині квітня ми вирішили припинити свою діяльність у Росії. Крім того, ми вирішили припинити свою діяльність у Білорусі", - заявили в компанії.

Рішення припинити бізнес у РФ та Білорусі зачепить понад 2500 співробітників та річний обсяг продажів на суму близько 1 мільярда євро.

Реклама:

Підрозділ будівельної хімії концерну Henkel у Білорусі був створений у 2004 році.

У 2005 році розпочалося будівництво заводу з випуску будівельних сумішей Ceresit у Заславлі, виробництво було запущено у вересні 2006 року. 

Нагадаємо:

Компанія Henkel, яка управляє 4 заводами в Україні з виробництва будівельних сумішей, відновює виробництво на 2 заводах.

Німецький виробник будівельних матеріалів, побутової хімії та косметики Henkel вирішив припинити свою діяльність у Росії - на тлі війни в Україні.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: