Henkel відновлює виробництво в Україні на 2 заводах

П'ятниця, 29 квітня 2022, 18:35 -

Компанія Henkel, яка управляє 4 заводами в Україні з виробництва будівельних сумішей, відновює виробництво на 2 заводах.

Про це йдеться у заяві Henkel Україна.

"Рішення про відновлення виробництва міжнародної компанії Henkel в Україні ухвалює місцеве керівництво Henkel Україна з огляду на поточну військово-оперативну ситуацію, враховуючи головний пріоритет – безпеку працівників", - йдеться у повідомленні.

"Першим відновив діяльність завод у Львівській області, який спеціалізується на виготовленні будівельних сумішей бренда Ceresit. Враховуючи безпеку роботи в регіоні, працівники заводу можуть повернутися до роботи", - кажуть в компанії.

Реклама:

Невдовзі, "зважаючи на поточну ситуацію", Henkel також планує відновити діяльність заводу у місті Вишгород Київської області.

"Загалом Henkel Bautechnik (Україна) здійснює управління чотирма заводами в країні з виробництва будівельних сумішей. Роботу всіх виробництв компанія призупинила з початку війни - 24 лютого 2022 року.

Наразі робота двох виробничих об’єктів (заводів) неможлива, оскільки вони розташовані на тимчасово окупованих російськими військами територіях України у Харківській та Херсонській областях", - додали в компанії.

У Henkel додали, що "для підтримки своїх співробітників та їхніх родин у скрутний воєнний час" повністю зберегли виплату заробітних плат, "навіть незважаючи на тимчасове призупинення виробництв і деяких процесів".

Нагадаємо:

Німецький виробник будівельних матеріалів, побутової хімії та косметики Henkel вирішив припинити свою діяльність у Росії - на тлі війни в Україні.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: