"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Найбільший розробник софту для будівництва і машинобудування Autodesk зупиняє роботу в РФ

П'ятниця, 4 березня 2022, 11:39

Найбільший розробник програмного забезпечення для будівництва й машинобудування Autodesk негайно призупиняє бізнес в РФ та продовжує повністю дотримуватися всіх санкцій, які зараз діють.

Про це йдеться у заяві компанії.

"Як і більша частина світу, ми шоковані та засмучені кризою, що розгортається в Україні, і найрішучіше засуджуємо несправедливе та нелюдське вторгнення Росії. Наші серця і думки з українським народом. І наша головна турбота полягає в безпеці та добробуті наших співробітників і ширшої спільноти Autodesk – в Україні та в Росії.

Autodesk негайно призупиняє бізнес у Росії та продовжує повністю дотримуватися всіх санкцій, які зараз діють. Ми розглянемо додаткові обмеження для нашого бізнесу в регіоні, якщо санкції розширяться, і в міру розвитку ситуації", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Autodesk Foundation надав фінансову підтримку для  допомоги Україні. Кошти підуть до МКЧХ (Міжнародного комітету Червоного Хреста) та УВКБ ООН (Управління у справах біженців).

"Крім того, ми подвоїмо кожну пожертву, яку співробітники Autodesk зроблять протягом березня одній з п’яти організацій, які займаються гуманітарною кризою, що розгортається в Україні та навколо неї: МКЧХ, УВКБ ООН, ЮНІСЕФ, Міжнародний медичний корпус, Nova Ukraine", - додали в компанії.

Раніше корпорація Intel оголосила, що призупиняє всі поставки клієнтам в Росію та Білорусь.

Провідний виробник процесорів для комп'ютерів, ноутбуків та серверів AMD оголосив про припинення поставок до РФ та Білорусі.

Західний бізнес наразі масово розриває зв'язки з РФ. Щодня нові й нові компанії повідомляють про вихід з російського ринку.

Читайте також: Назад в СРСР: що втратили "мирні" росіяни за сім днів війни, і це ще не кінець

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: