Наслідки санкцій проти Абрамовича: Nike може розірвати контракт з "Челсі" – ЗМІ

П'ятниця, 11 березня 2022, 16:41

Nike, технічний спонсор ФК "Челсі", власник якого Роман Абрамович потрапив під британські санкції, роздумує про розірвання угоди з клубом.

Про це пише Daily Mail.

"Титульний спонсор Three, логотип якого розміщений на футболках, уже призупинив угоду на 40 млн фунтів стерлінгів, а Nike розглядає можливість розірвання свої угоди", – пише видання.

"Постачальник комплектів форм Nike, який у 2016 році уклав з "Челсі" 15-річну угоду на 900 мільйонів фунтів стерлінгів, розглядає можливість відмовитися від співпраці. Це призведе до того, що клуб втратить 540 мільйонів фунтів стерлінгів", – ідеться в повідомленні.

Реклама:

Також повідомляється, що Hyundai, угода з яким приносить лондонцям 10 млн фунтів на рік, оцінює подальші відносини з клубом.

Нагадаємо:

Британія запровадила нові санкції проти семи російських олігархів та доповнила перелік, зокрема, Романом Абрамовичем, Олегом Дерипаскою та головою "Газпрому" Міллером.

Запроваджені санкції проти власника ФК "Челсі" Романа Абрамовича та ліцензія, яка була оформлена на "Челсі", наразі зупиняють будь-яку перспективу продажу клубу. Проте британський уряд готовий розглянути це питання в майбутньому за низки умов.

Титульний спонсор англійського футбольного клубу "Челсі" – телеком- та інтернет-провайдер Three – призупинив співпрацю з клубом після запровадження британських санкцій проти власника клубу Романа Абрамовича, логотип приберуть з футболок.

Раніше Абрамович оголосив, що вирішив продати англійський футбольний клуб "Челсі". Повідомлялося, що Абрамович виставив клуб на продаж і хотів би отримати за нього близько 4 млрд фунтів стерлінгів.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: