Санкції проти Абрамовича: титульний спонсор "Челсі" призупинив співпрацю з клубом, логотип приберуть з футболок

П'ятниця, 11 березня 2022, 13:52


Інновації в дії

Титульний спонсор англійського футбольного клубу "Челсі" - телеком та інтернет-провайдер Three - призупинив співпрацю з клубом після британських санкцій проти власника клубу Романа Абрамовича, логотип приберуть з футболок.

Про це пише The Athletic.

Three є титульним споносорм "Челсі" з 2020 року. Угода розрахована до літа 2023 року. Вважається, що "Челсі" отримує за співпрацю 40 мільйонів фунтів в рік.

"У світлі нещодавно оголошених урядом санкцій ми попросили футбольний клуб "Челсі" тимчасово призупинити наше спонсорство клубу, включаючи видалення нашого бренду з футболок і навколо стадіону до подальшого повідомлення", - сказав речник компанії.

"Ми розуміємо, що це рішення вплине на багатьох уболівальників "Челсі", які пристрасно стежать за своєю командою. Однак ми вважаємо, що з огляду на обставини та санкції уряду, які діють, це правильно", - додали у компанії.

"Як мережа мобільного зв’язку, найкращий спосіб, яким ми можемо підтримати народ України, - це забезпечити зв’язком біженців, які прибувають до Великобританії, і клієнтів, які зараз в Україні, щоб вони могли залишатися на зв’язку з людьми, які для них важливі.

Тому ми пропонуємо пакети підключення всім українцям, які прибувають у Великобританію, та тим, хто в Україні", - резюмували в Three.

Нагадаємо:

Британія запровадила нові санкції проти семи російських олігархів та доповнила перелік, зокрема, Романом Абрамовичем, Олегом Дерипаскою та головою "Газпрому" Міллером.

Запроваджені санкції проти власника ФК "Челсі" Романа Абрамовича та ліцензія, яка була оформлена на "Челсі", наразі зупиняють будь-яку перспективу продажу клубу. Проте британський уряд готовий розглянути це питання в майбутньому за низки умов.

Раніше Абрамович оголосив, що вирішив продати англійський футбольний клуб "Челсі".

Повідомлялося, що Абрамович виставив футбольний клуб "Челсі" на продаж і хотів би отримати за нього близько 4 млрд фунтів стерлінгів.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.