"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У "Нафтогазі" наполягають: рішення про виплату премії правлінню "авансом" все ж було ухвалено

П'ятниця, 30 липня 2021, 09:00 -
 
нв

У НАК "Нафтогаз України" переконують, що заява голови Комітету з призначень та винагород Наглядової ради Бруно Лескуа про те, що Наглядова рада не ухвалювала рішення про виплату премій правлінню за 2021 рік авансом, є недостовірною.

Про це йдеться у коментарі "Нафтогазу" ЕП.

У витягу з відповідного рішення Наглядової Ради йдеться, що правлінню призначили винагороди і надали умови банківської гарантії в якості механізму забезпечення зобов’язань за виплатами.

"Премії не виплачувались, було лише прийнято рішення наглядовою радою. Компанія утримується від інтерпретацій та тлумачень такого рішення", - заявив директор з інтегрованих комунікацій НАК "Нафтогаз України" Максим Білявський.

Реклама:

Раніше у наглядовій раді "Нафтогазу" заявили, що не приймали рішення щодо встановлення і виплати премій правлінню за підсумками роботи за 2021 рік.

Нагадуємо:

Напередодні ЕП повідомила, що наглядова рада НАК "Нафтогаз" позитивно оцінила досягнення членів правління за першу половину 2021 року, визначила їхній розмір премій за рік у розмірі 126 млн грн та просить компанію затвердити умови банківської гарантії для забезпечення виплат цих премій.

Члени правління НАК "Нафтогаз" у збитковому для компанії 2020 році сумарно отримали 610,1 млн грн винагороди.

Микола Топалов, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: