Новини 2 березня: запаси вугілля повертаються в норму, інвесторам дали податкові пільги 

Вівторок, 2 березня 2021, 21:00

Про енергетику: Станом на 1 березня запаси вугілля на складах ТЕС зросли на 41,4% в порівнянні з 22 лютого – до 425,6 тисячі тонн

Про МВФ: Радник президента Володимира Зеленського з економічних питань Олег Устенко заявив, що співпраця України з МВФ продовжується, Україна очікує, що отримає у цьому році транш.

Про тарифи: Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що вже у другому кварталі цього року постачальники мають представити річні продукти.

Про "інвестнянь": Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкти №3761 та №3762 президента Володимира Зеленського про податкові та митні пільги інвесторам для реалізації інвестиційного проєкту зі значними інвестиціями.

Про приміське сполучення: На реалізацію проєкту приміського експресу City Express у Києві знадобиться від 10 мільярдів гривень на модернізацію потягів та зведення інфраструктури

Про відеозв’язок: Американський сервіс для відеоконференцій Zoom у фінансовому році, який завершився 31 січня 2021 року, отримав чистого прибутку в 995,7 млн доларів - порівняно з 101,3 млн доларів роком раніше.

Ексклюзиви ЕП:

Гірше, ніж пандемія коронавірусу. Про що Білл Гейтс попереджає людство у своїй книзі

У своїй новій книзі співзасновник Microsoft розмірковує про те, як може виглядати план дій з боротьби із змінами клімату.

Helsi.me і Doc.ua: як заробляють дві найбільші в Україні медичні цифрові платформи

Держава роками не могла задовольнити попит на впровадження сучасних технологій у сфері автоматизації охорони здоров'я. Це зробили приватні медичні сервіси. Як вони з'явилися, чим відрізняються та як заробляють?