"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міністрам доручили оцінити роботу правління та наглядової ради УЗ з 2017 року 

Четвер, 18 березня 2021, 11:29
 

Прем’єр–міністр Денис Шмигаль доручив міністрам надати інформацію щодо роботи Укрзалізниці з 2015 року, зокрема – роботу наглядової ради та правління підприємства у період з 2017 до 2021 року.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

Прем’єр здійснив доручення у відповідь на звернення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, що займається питанням перевірки та оцінки стану АТ "Укрзалізниця".

Оцінкою УЗ у Кабміні займатимуться очільники Мінінфраструктури Владислав Криклій, Мінекономіки Ігор Петрашко, Мінфіну Сергій Марченко, а також Мін’юсту Денис Малюська.

Реклама:

Вони повинні розглянути звернення в одноденний термін, після чого мають надати аналітичну інформацію для ТСК. 

 

Нагадаємо:

Раніше повідомлялось, що за результатами першого засідання, ТСК прийняла рішення щодо направлення "звернення прем’єр-міністру, міністру інфраструктури та Наглядовій раді УЗ щодо питання їхньої оцінки компетентності нинішнього правління компанії", про що повідомила голова комісії Юлія Гришина. 

Колишній голова УЗ заявив, що перше засідання тимчасової слідчої комісії з оцінки стану підприємства пройшло без представників правління УЗ, а результати роботи за 2020 рік комісія до уваги не взяла взагалі.

Кабмін на засіданні 17 березня підтримав дострокове припинення повноважень голови правління Укрзалізниці Володимира Жмака.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: