"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 16 березня: росіяни готували масштабну кібератаку на українські держоргани, Жмака можуть звільнити з "Укрзалізниці"

Вівторок, 16 березня 2021, 21:00

Про субсидії. Середній розмір субсидії на оплату ЖКП у січні 2021 року становив 1731 грн, в лютому - 2231 грн, що пов'язано з проведенням перерахунку через зменшення цін на газ для населення.

Про Жмака. Наглядова рада "Укрзалізниці" розглядає можливість відсторонення голови правління компанії Володимира Жмака, повідомило "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело.

У прес-службі "Укрзалізниці" заявили, що для відсторонення Жмака немає підстав.

Про лікарняні. Фонд соціального страхування заявляє, що виплачує лікарняні та декретні у повному обсязі, проте на сьогодні є затримки в строках фінансування.

Реклама:

Про банки. Українські банки за підсумками січня 2021 року отримали 4,05 млрд грн чистого прибутку, найбільш прибутковим у січні був Приватбанк - 1,535 млрд грн.

Про хакерів. Кіберфахівці Служби безпеки України заблокували масштабну кібератаку підконтрольного ФСБ РФ хакерського угруповання "Armageddon" - через дії хакерів куратори з РФ могли отримати доступ до секретних даних вищих органів держвлади України.

Ексклюзив ЕП

Народному клубу – народне IPO: для чого провінційний футбольний клуб розміщує акції

16 березня рівненський футбольний клуб "Верес" презентує перше в історії України публічне розміщення акцій. Для чого власник команди Іван Надєїн допускає в капітал клубу вболівальників і що ті отримають натомість?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!