Новини 11 березня: "Мотор Січ" повернуть державі, обшуки у мережі АЗС Медведчука

Четвер, 11 березня 2021, 21:20

Про "Мотор Січ". На засіданні РНБО прийняли рішення про повернення у власність держави ПАТ "Мотор Січ" "в законний спосіб найближчим часом", люди, які вкладали кошти в підприємство, отримають компенсацію.

Про обшуки у мережі АЗС Медведчука. СБУ заявляє про викриття масштабної оборудки з "тіньової" реалізації неякісних нафтопродуктів, проводяться масові обшуки. За даними джерела УП, йдеться про масштабні обшуки по всій країні на об‘єктах мережі станцій пального Glusco, яку пов‘язують з кумом президента РФ Віктором Медведчуком.

Про санкції проти російських банків. РНБО продовжила на 3 роки дію санкцій щодо 2 російських банків - Сбербанку та Промінвестбанку.

Про Донецькоблгаз. У Раді нацбезпеки з’ясували, що "Донецькоблгаз" належить двом компаніям з Гонконгу – після перевірок компанія може повернутися до державної сфери управління.

Про відставку топменеджера УЗ. Директор з комерційної роботи та логістики Укрзалізниці Іраклі Езугбая вирішив піти у відставку у зв’язку з повільним реформуванням підприємства та травлею керівництва УЗ.

Ексклюзиви ЕП:

Кейс "Центренерго": як Коломойський заробляє на перепродажу державного газу

Як пов'язані з дніпровським бізнесменом компанії заробляли на перепродажу "Центренерго" державного газу "Укрнафти" і чому "Нафтогаз" це допустив.

TikTok, WhatsApp та Among Us. Які додатки є майже в кожному смартфоні

Як люди користуються своїми мобільними пристроями, які додатки завантажують та скільки часу на них витрачають.