МТБ БАНК представив мобільний додаток MTB-B mobile для бізнесу з унікальним функціоналом

П'ятниця, 29 січня 2021, 13:55
Голова правління МТБ БАНКу Юрій Кралов: мобільний додаток MTB-B mobile дозволяє працювати відразу з декількома підприємствами

Заради спілкування зі своїми клієнтами на більш особистісному, близькому рівні, МТБ БАНК упровадив новий digital-інструмент – мобільний додаток MTB-B mobile для корпоративних клієнтів і приватних підприємців.

Відтепер вони можуть легко та зручно керувати своїми рахунками – де завгодно і коли завгодно. Додаток MTB-B mobile вже  доступний для завантаження на смартфони у Google Play та App Store.

З MTB-B mobile клієнти банку мають можливість реєструватися в додатку, використовуючи свій логін і пароль  від системи інтернет-банкінгу MTB-B; керувати платіжними документами в національній валюті (створювати нові та підписувати існуючі), переглядати виписки, залишки й обороти за своїми рахунками; в одному додатку одночасно працювати з декількома підприємствами (Центр Фінансового Контролю); отримувати актуальні курси валют;  листуватися зі своїми менеджерами; замість СМС отримувати інформативні push-повідомлення.

Нові клієнти банку ще до підключення послуги можуть ознайомитися з функціоналом додатка у деморежимі.  

Незабаром відбудеться оновлення додатку MTB-B mobile, тож на наших клієнтів чекають додаткові функції. Можна буде працювати з валютними документами (купівля, продаж, конвертація, SWIFT-платежі), із кредитами, відкривати депозити та проводити з ними  операції (перегляд, поповнення існуючих депозитів тощо).

МТБ БАНК стає ще ближчим до своїх клієнтів!

Влітку 2017 головою Наглядової ради МТБ БАНКу став Ігор Згуров

Довідка:

Публічне акціонерне товариство "МТБ БАНК" є правонаступником ВАТ "МАРФІН БАНК", який створений 5 листопада 1993 року. Влітку 2017 року "МАРФІН БАНК" змінив власників та назву.

Відтоді він – ПАТ "МТБ БАНК". Наглядову раду очолив Ігор Згуров, а головою правління банку став Юрій Кралов.